Sunday, June 21, 2009

Makan Malam Bersama Keluarga

Semalam, 20hb Jun 2009, kami sekeluarga berhasrat untuk makan malam di luar memandangkan semua ahli keluarga ade kat umah...yea...semenjak sume dah besar panjang dan belajar jauh2, agak jarang dapat mencukupkan korum di rumah...so, bile ade peluang berkumpul sume, manfaatkanlah sepenuhnye...kan??

Jadi, lepas maghrib kitorg bertolak dgn menaiki 2 buah kete...satu Unser, satu lg Viva...turut serta dalam rombongan makan malam ini ialah Atuk sedara aku berserta isteri...mereka naek Unser dgn parent aku dan juge sorang adik aku...dan aku bersama golongan remaja serta kanak2 yg laen menaiki Viva yg dipandu oleh aku walaupun aku sakit kaki...hehehehe...

Setibanya di Warta BB Bangi, kitorg masuk la satu restoran ni yg terkenal ngan roti nan...aku xtahu la ape speselnye restoran ni, ikut je la...jd secara tidak langsung, menu utama kami malam itu ialah Roti Nan Ayam Tandoori sebanyak 10 set...pergh...sorg satu beb...nyum nyum...

Yea...inilah wajah ceria kami sebelum makan...


Antara 10 org peserta yg makan roti nan pd malam tersebut, hanya 3 org yg berjaya menamatkan riwayat roti nan tersebut...

2nd runner up - Din
1st runner up - Aku...yayy!!
Winner - Ayah aku..huahuahua...

Roti nan tu mmg sgt besar...dah la besar, tebal plak tu...aku mmg tak expect sume org dpt abeskan, especially adik bongsu aku yg mmg terkenal dgn 'makan xabes'...so, yg lebih tu tapau je la bawak balik...keh keh...

Ini pule kami dgn muke mcm roti nan...pencahayaan yg membantu menghidupkan suasana kenyang...

Dah lama xmakan ramai2 mcm ni...sekali sekala dpt rase mcm ni mmg serunuk...especially kalau bukan kite yg byr..heheheh...makan malam kali ini disponsor penuh oleh ibu aku...yea...terima kasih dan syabas diucapkan...

8 comments:

syg sayang syg said...

kalu saye yang makan..pasti jadik winner no 2 huahuahua!! (o.O)i

nuruddin | Ray said...

owh..itu mmg tidak dinafikan..keh keh keh... :p

fatin nazihah ashari said...

oink oink
gambar itu memg poyo..hhaha

eit..bukn din dulu abes bru abg ke?
konfius
yang pastinye..saye x habes!
org kurus katekan..wahahaha

nawez said...

walopon i tak kurus tapi i tetap tak abes makan jugak. hahahak. huh.

nuruddin | Ray said...

paten...
eh, ye ke dian abes dulu???
lupe plak...keh keh... :p

nawez...
adekah kurus???
sungguh meragukan kenyataan itu...

nawez said...

sile bace kenyataan saye dengan betol. ade saye kate saye kurus? takde kan? weng~

nuruddin | Ray said...

owh...begitukah???
hehehe...silap bace la tu... :p

syg sayang syg said...

eleh..org kurus pon ade je yang kuat makan tapi maintain slim huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...