Saturday, June 20, 2009

review : Shut Up and Let Me Go by The Ting Tings


Shut up and let me go
This hurts, I tell you so
For the last time you will kiss my lips
Now Shut up and let me go
Your jeans were once so clean
I bet you changed your wardrobe since we met

Now oh so easily your over me
Gone is love
It's you that ought to be holding me
I'm not containable
This turns up
It's not sustainable

I ain't freakin'
I ain't Fakin' this
I ain't freakin’
I ain't Fakin' this
I ain't freakin'
I ain't Fakin' this
Shut up and let me go
Hey!

Shut up and let me go
This hurts, but I can't show
For the last time you had me in bits
Now Shut up and let me go!
For fear of leaving in regret
I changed this one when we first met

Now oh so easily your over me
Gone is love
It's me that ought to be moving on
You're not adorable
I was something unignorable.

I ain't freakin'
I ain't Fakin' this
I ain't freakin’
I ain't Fakin' this
I ain't freakin'
I ain't Fakin' this
Shut up and let me go
Hey!

Oh love, hold this.
Hey!

Shut up and let me go
This hurts, I told you so
For the last time you will kiss my lips
Now Shut up and let me go
Hey!

Yeaaa...
Aku first time dgr lagu ni mase tgk iklan 100th episode of House kat channel AXN...sekali dgr terus mcm tergoda, jd aku bertungkus-lumus memerah keringat mencari apekah gerangan lagu tersebut...dh la xtahu tajuk, nama artis pon xtahu...jd aku bantai je ape2 nama pon dan berkat doa serta kesabaran yang utuh akhirnye aku berjaya...yeaahh...(selalu wat gitu...hehehe..)

Walaupun secara obvious lirik lagu ni mmg pointless, tetapi ia masih enak dan syiok didengar setiap mase...rentaknye yang rancak sangat seswai digunakan untuk beronggeng apetah lagi menggantikan lagu poco-poco ketika beraerobik untuk menguruskan badan...

Sy tahu anda juge mesti teruja untuk memiliki lagu ini kan???
Jadi, untuk memudahkan anda mendonlod lagu ini tanpa perlu berusaha gigih, sila klik Ray Cumil...lalalala~

Anda juge bole menyanyi lagu ni slow2 ataupun just miming je seiringan dgn playlist sy di page ini...
Enjoy!!!
Hey!!

p/s : Kpd yg bukak blog ini semasa waktu opis hour, sile slowkan volume sbb dikhuatiri boss anda akan dgr...kalau dia ronggeng same xpe...tp kalau dpt notis, naya je...especially yg sedang intern ataupun yg mmg kaki curik tulang...hahahaha....

3 comments:

fatin nazihah ashari said...

alahai
lagu house pon promote
uhuk2
walaubagaimanepon
lagu ni memg best la jugak

Aishii said...

hahaha link tu mengconfusekan.nak xnk je klik.hahaha

nuruddin | Ray said...

paten...
jgn byk songeh...

eshi...
hehehee...kalau xmo klik, rugi...
bak kate pepatah, "malu klik xdpt lagu" ...ngee~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...