Monday, July 20, 2009

Mari Bermaen Jet Kertas

Bermaen jet kertas yg dilipat secara kreatif mmg menyeronokkan. Lebih2 lagi apabile jet kertas kite tu terbang dgn sgt jauh dan landing dgn begitu bergaya sekali. Kesemua keseronokan ini telah kite rasakan semasa kecik2 dulu, sbb sy yakin bile dh besar panjang mcm ni, maen jet kertas rase mcm budak tak matured je...hehee...


Jadi, entry kali ini ditujukan khas kepada mereka2 yg sgt obsess ingin bermaen jet kertas tetapi segan org akan kate dia tak matured...hehehe...

Sila klik gambar untuk paparan yg lebih seksi dan mengujakan...

Memperkenalkan...PaperPlane versi Microsoft Excel!!!!
Yea...dgn game ini, anda tidak perlu segan lg untuk bermaen jet kertas kerana anda kini boleh membaling jet kertas di dlm pejabat hanya dengan menggunakan mouse! Sungguh bergaya, bukan?
Rakan2 anda juga pasti teruja untuk memiliki aplikasi yg sama, dan anda boleh memulakan pertandingan sape yg bole membaling jet kertas paling jauh. Yayyy!!!


Untuk mendapatkan aplikasi yg cumil ini, sile klik sambil menyebut "Saya mahukan PaperPlane yg bergaya!!!"

Selamat bermaen and have fun!!!

p/s : aku pernah baling sampai lbh 90m, jd sile cube pecahkan rekod tersebut yea...

3 comments:

matjang said...

huhu...kelas baru start...aku kat sini dah masuk minggu ke 3...

nuruddin | Ray said...

actually mmg mggu ke-3, cuma aku sorg je yg baru start kelas...kitorg tggu bdk2 LI balik baru mulekan kelas...kalau tak, diorg tertinggal... =)

matjang said...

huhu..papepun slmt memulakan kelas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...